U bent hier

De Lindenberg

Bungalowpark "De Lindenberg" is een overzichtelijk en gemoedelijk vakantiepark in Nederland met vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen. Op het vakantiepark is bij elke bungalow een parkeerplaats aanwezig. Bungalowpark "De Lindenberg" is prachtig gelegen in Overijssel, precies tussen twee unieke natuurgebieden van Twente en Salland. Namelijk Nationaalpark de Sallandse Heuvelrug, beter bekend als de Holterberg, en natuurreservaat de Borkeld. Het vakantiepark is door haar unieke ligging in de prachtige bos en heide omgeving van Overijssel bij uitstek geschikt als uitvals basis voor het wandelen en fietsen in Twente en Salland. Wij, als vakantiepark, richten ons hoofdzakelijk op senioren, medioren, en de gezinnen met kleine kinderen ( tot 12 jaar). Het is daarom dat wij aan deze doelgroepen een aantrekkelijke korting geven.

Vakantieparken Zoeken

Vakantiepark De Lindenberg
Nederland
Overijssel
Holten
Bungalowpark "De Lindenberg" is een overzichtelijk en gemoedelijk vakantiepark met veel faciliteiten op de grens van Twente en Salland. Op het park vindt u vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen. Bij...

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline