U bent hier

Vakantiepark Zwitserland

Bungalowpark Zwitserland

Nu Boeken

Stelt u zich eens voor: verblijven op een bungalowpark Zwitserland en genieten van de prachtige Zwitserse natuur. Voor liefhebbers van zuivere lucht is Zwitserland een echte aanrader. Men vindt er ongerepte berglandschappen, botanische tuinen, uitgestrekte meren, gletsjers en wijngaarden. Laat u door de Zwitserse Alpen betoveren, met hun diepe valleien, witte bergtoppen en groene weiden. Het is dus niet gek dat veel bungalowparken Zwitserland zich nabij de bergen en middenin de natuur bevinden. Zwitserland heeft een hele berg te bieden!

Omgeving bungalowpark Zwitserland

Naast bergen, een prachtige natuur en volop wintersportmogelijkheden biedt Zwitserland ook genoeg voor cultuurliefhebbers. In een groot aantal steden in Zwitserland is er lange tijd volgens middeleeuwse stijl gebouwd. Dit herkent men aan de steegjes, pleintjes en huizen die zijn voorzien van elementen uit de renaissance tijd, zoals erkers en schilderingen. In dit prachtige decor kan men eindeloos wandelen, ontdekken en verkennen. Ideaal dus als u tijdens uw verblijf op een bungalowpark Zwitserland niet alleen van de natuur, maar ook van de cultuur wilt genieten! Bezoek bijvoorbeeld de historische stad Bazel, of cultuur- en bestuurscentrum Genève. Ook Zürich is zeker een aanrader! Na uw bezoek aan een van deze prachtige, interessante steden kunt u terugkeren naar uw bungalow Zwitserland, waar u samen met uw familie kunt genieten van een heerlijk diner of Zwitserse raclette!

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline