U bent hier

Bungalowpark Groningen

Bungalowpark Groningen

Bungalowpark Groningen

Nu Boeken

Op zoek naar een bungalow Groningen? Dan bent u bij Bungalowvakanties.nl aan het goede adres! Op de kleinschalige parken is het bijzonder genieten met uw partner, vrienden of familie. Groningen is een provincie die populair is bij de watersporters vanwege de grote hoeveelheid aan water. Zo kun je met een bootje de provincie ontdekken via de 600 km lange vaarwegen. Niet alleen als watersportliefhebber kunt u op een bungalowpark Groningen terecht, want de provincie Groningen biedt ook veel bezienswaardigheden op het vaste land! Zo is de stad Groningen verkozen tot beste fietsstad met haar 145 km lange fietspaden en kunt u genieten van de bijzondere architectuur die u overal tegenkomt!

Accommodaties op uw bungalowpark Groningen

Onze bungalows Groningen liggen tussen de wateren en bossen in om voor een optimaal vakantiegevoel te zorgen. De meeste bungalows zijn vrijstaand gelegen met een ruime tuin erbij. De accommodaties op bungalowpark Groningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en verschillen qua grootte van 76 m2 tot 94 m2, erg ruim dus! Een bungalow Groningen is tevens van alle gemakken voorzien. Een greep uit de voorzieningen:

  • Ligbad
  • Vaatwasser
  • Comfortabele bedden
  • Terras met tuinmeubilair

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline