U bent hier

Bungalowpark Friesland

Bungalowpark Friesland

Bungalowpark Friesland

Nu Boeken

Een vakantie op een bungalowpark Friesland betekent samen met uw gezin ultiem ontspannen en tot rust komen. Friesland staat bekend om haar rustige en kalmerende omgeving. Zo vindt u er diverse grote nationale parken en veel wateren. Dit laatste is bij iedereen wel bekend, want in Friesland wordt (als de natuur het toelaat) in de winter de Elfstedentocht geschaatst! Uiteraard kunnen de liefhebbers deze tocht ook te voet of per fiets afleggen. Op deze manier ziet u tijdens uw vakantie op een bungalowpark Friesland al het mooie wat deze provincie u te bieden heeft!

Accommodaties op uw bungalowpark Friesland

Onze bungalows Friesland liggen doorgaans midden in de prachtige natuur. U kunt er voor kiezen om een accommodatie op een bungalowpark Friesland aan het water te boeken, of een bungalow in de uitgestrekte bossen. Naast deze bungalowparken in Friesland kunt u ook een bungalow huren op een van de Waddeneilanden. Zonder u helemaal af en geniet van de rust en het continue zeebriesje! De accommodaties zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien:

  • Volledig ingerichte keuken
  • Comfortabele bedden
  • Luxe badkamer(s)
  • Gezellige zithoek met televisie

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline