U bent hier

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck

Park informatie
Park naam: 
Landgoed 't Wildryck
Plaats: 
Diever
Regio: 
Drenthe
Land: 
Nederland
Aanbieder: 
Hogenboom Vakantieparken
Algemene beschrijving: 
Welkom in Zuidwest Drenthe, een uniek gebied met een afwisselende en levendige natuur, pittoreske dorpjes en kilometerslange fietspaden. Middenin het bos en verscholen tussen het Drentse groen vindt u Landgoed 't Wildryck. Een rustig gelegen park met prachtige vakantieboerderijtjes, waarin het u aan niets zal ontbreken. U kunt hier genieten van het gefluit van de vogels en het ruisen van de wind door de bomen. Vanuit uw woning loopt u direct het bos in voor een ontspannende wandeling of een mooie fietstocht. De vakantiewoningen zijn prachtige, vaak rietgedekte boerderijtjes. Alle landhuizen staan op royale percelen, met parkeerruimte voor uw eigen auto.

Landgoed 't Wildryck ligt aan de rand van Nationaal Park Het Drents Friese Wold. Een bijzonder natuurgebied met bossen, heiden, vennetjes en zandverstuivingen. Een ander natuurmonument is het Dwingelerveld. Dit kunt u vanaf 't Wildryck per fiets of met een paar stevige schoenen goed bereiken om er volop van de natuur te genieten. Kinderen zullen de thuiskomst van de schaapskudde onder strakke leiding van vooral de herdershond geweldig vinden. Niet ver van het park liggen de authentieke brinkdorpen Diever en Dwingeloo, beide met een gezellig dorpsplein en 's zomers vol vertier. Onderweg er naar toe stuit u op diverse leuke musea, galerieën en curiosawinkeltjes.
Bekijk op kaart: 

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline