U bent hier

Villapark Panjevaart

Een verblijf op Villapark Panjevaart is gegarandeerd volop genieten van het Bourgondische leven van Brabant. Terwijl u aan het relaxen bent bij uw villa, vermaken uw kinderen zich op het naastgelegen Recreatiepark Bosbad Hoeven en Waterspeelpark Splesj. Op een zomerse dag roetsjen zij van spectaculaire glijbanen of spetteren zij lekker in het grote bad. Ook voor kleine kinderen is er van alles te beleven: het familiebad met Spetter-kasteel is hier slechts een voorbeeld van.

In restaurant De Archipel heeft u een prachtig uitzicht over de vis- en roeivijver (Het water-speelpark en De Archipel zijn gesloten van oktober t/m maart en beperkt geopend in voor- en naseizoen). De binnenspeeltuin Bubbles is het hele jaar door tegen vergoeding te bezoeken op woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend. Belangrijk om te weten is dat huisdieren wel toegestaan zijn op het villapark, maar niet op het naastgelegen recreatiepark en waterspeelpark Spjesj.

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline