U bent hier

Résidence Koningshof

Résidence Koningshof is een compleet vakantiepark in een schitterende omgeving. Waar kunt u nog meer genieten van zon, zee en strand, in combinatie met prachtige oude bossen. Wandelen en fietsen word hierdoor fantastisch! Dit is dé plek voor liefhebbers van rust en natuur. Résidence Koningshof heeft 97 huisjes en faciliteiten voor jong en oud op het park!

Het park heeft een bijzondere ligging ten opzichte van de natuur, maar ook door het aantal faciliteiten in de directe omgeving van het park. Je kunt een strandrit te paard maken, een hole-in-one slaan op de golfbaan of gaan zwemmen in het overdekte zwembad! Ook liggen er genoeg terrasjes in de buurt van het park waar je heerlijk een drankje kunt doen na een fietstocht. Kortom genoeg te doen en te beleven voor jong en oud.

Verder ligt het park in de buurt van Alkmaar, hier is het niet zo rustig als bij het residence koningshof, maar wel enorm gezellig! Zo kunt u bijvoorbeeld naar de altijd gezellige kaasmarkt, een bezoek brengen aan het Aquarium Bergen aan Zee of naar de Grote Sint Laurenskerk, genoeg te beleven voor jong en oud!

Nieuwsbrief aanmelden

Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste en scherpste aanbiedingen.

Aanmelden
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline